loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

BOVAG AUTOVERZEKERING

Bovag heeft voor u de juiste verzekering van uw auto. U bent zo goed verzekerd tegen een scherpe premie en u kunt uw schade gewoon bij ons laten herstellen.

Bovendien krijgt u altijd gratis een vervangende auto tijdens het schadeherstel. Vraag ons gerust voor meer informatie en een vrijblijvende offerte van Bovag.

Wilt u alle informatie en voorwaarden van de Bovag Autoverzekering bekijken? klik dan hier (http://www.bovemij.nl/sites/bovemij/files/uploads/page/12-2016/voorwaardenautobvg201409.pdf)

Schadeverzekering Inzittenden (SVI)

Deze verzekering dekt uw persoonlijke schade bij een ongeval (bijvoorbeeld een kapotte bril of schade aan bagage), ongeacht de schuldvraag. Het gaat om schade aan zaken door beschadiging, vernietiging of verloren gaan, of aan personen door letsel of aantasting van de gezondheid, inclusief schade die daaruit voortvloeit. De daadwerkelijk geleden schade wordt vergoed tot het maximale verzekerde bedrag.

Verschillende verzekeringen

Ongevallen Inzittenden Verzekering

Een ongevallen inzittendenverzekering keert een vast bedrag uit bij overlijden of blijvende invaliditeit als gevolg van een ongeval. Zoals de naam als zegt zijn de inzittenden van de auto waarvoor deze aanvullende verzekering wordt afgesloten verzekerd. Een geruststellende gedachte voor iedereen die regelmatig gezinsleden, collega’s of een half pupillenteam in zijn of haar auto heeft. De uit te keren bedragen worden gekozen op het moment van afsluiten van deze verzekering.

Verhaalservice

Verhaalservice is het verlenen van (juridische) bijstand bij het verhalen van de geleden materiële schade op een wettelijk aansprakelijke derde. Die schade moet zijn ontstaan door een ongeval of door een onverwachte aanraking met een voorwerp buiten de auto. Onder de dekking vallen bijvoorbeeld schade aan de auto of huurkosten die gemaakt worden, omdat de eigen auto tijdelijk niet gebruikt kan worden. Ook schade aan spullen in de auto vallen onder de dekking. Let op: het gaat hier niet om het vergoeden van de daadwerkelijk schade, maar om het verhalen van die schade op een ander.

Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen

Deze verzekering biedt naast verhaalservice (deskundige hulp indien men door andermans schuld materiële schade lijdt) ook dekking in geval van immateriële schade zoals letselschade, smartengeld, gederfde inkomsten en juridische kosten die verband houden met het gebruik van de auto.

Rechtsbijstandverzekering Verkeersdeelnemers

De Rechtsbijstandverzekering Verkeersdeelnemers kent dezelfde dekking als de Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen. Bovendien dekt deze verzekering alle verkeersrisico’s voor de verzekerde en diens gezinsleden hoe zij zich ook verplaatsen. Met de auto, op de fiets, te voet of op een andere manier.

Content Image 1

Vragen of interesse?

Gerelateerde diensten

Bekijk hier onze diensten!

Bekijk alle diensten