loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

Leasing

Bij Automobielbedrijf de Bruijn kunt u terecht voor alle leasevormen. Ook op dit vlak zijn wij uw mobiliteitsaanbieder met maatwerk. We bieden u de volgende leasevormen aan:

 

 

Leasevormen

Private lease
Een private lease constructie maakt het voor de particuliere klant mogelijk om voor een vast maandbedrag zorgeloos een nieuwe auto te rijden. Volkswagen heeft een breed scala aan modellen die allemaal verkrijgbaar zijn in de private lease constructie. Het enige wat u zelf nog hoeft te regelen is de brandstof en de rest regelen wij.

Operational lease
Deze vorm biedt u het meeste gemak en de minste zorgen. Alle zaken met betrekking tot de auto zoals aanschaf, verzekering, onderhoud en reparatie zijn gedekt, tot (als u dat wilt) aan Europese hulpdienst in geval van een calamiteit toe. De uitgelezen mogelijkheid om uw mobiliteitskosten te beheersen.

Financial lease / Financiering
Bij deze vorm van leasing bent u economisch eigenaar van de auto. Dit heeft voor u als voordeel dat u geen investering hoeft te doen, dat u profiteert van de investeringsaftrek en de fiscale aftrekbaarheid van de betaalde rente en dat uw liquiditeit daarnaast onaangetast blijft.

Shortlease
Direct beschikken over een lease-auto in afwachting van levering van uw bestelde auto of omdat u slechts een paar maanden over een lease-auto wilt beschikken. Shortlease biedt u alle voordelen van leasing tegen geringe meerkosten.

Informatie
Bent u geïnteresseerd in 1 van bovenstaande leasevormen? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden zodat u die mobiliteit krijgt die bij u past!

Content Image 1

Vragen of interesse?

Gerelateerde diensten

Bekijk hier onze diensten!

Bekijk alle diensten