loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

Ruitenservice

Wij bieden u een snel en zorgvuldig herstel van uw ruitschade. Kleine beschadigingen kunnen vaak prima gerepareerd worden met een speciale hars. Tijdig repareren voorkomt grotere schade.

 

Als de ruit bij een grote beschadiging vervangen moet worden, is het voordeel bij ruitvervanging dat uw Volkswagen voor 100% blijft voldoen aan de nog geldende fabrieksgarantie.

Ruit stuk? Bel ons!

De carrosserie van uw Volkswagen is voorzien van een beschermende kooiconstructie. Maar wist u dat ook de ruiten een essentieel onderdeel van de constructie vormen? Een nieuwe ruit moet daarom worden vastgelijmd volgens een speciale methode en met door de fabriek ontwikkelde lijmsoorten. U kunt dit het beste laten doen bij ons. Een beschadigde ruit laten vervangen is nog voordelig ook. U krijgt korting op uw eigen risico bij een ruitvervanging en een sterretje wordt meestal gratis gerepareerd.

Fabrieksgaranties blijven van kracht

Wij zorgen ervoor dat uw auto na de reparatie weer voor de volle 100% aan de nog geldende fabrieksgarantie voldoet. We werken volgens strenge fabrieksvoorschriften en maken gebruik van originele materialen en lijmsoorten.

We staan 24 uur per dag voor u klaar

Omdat ruitschade u altijd kan overkomen, staat Volkswagen op elk moment van de dag voor u klaar. U kunt ons 24 uur per dag bereiken op het Volkswagen Servicenummer: 0800 555 7000.

Content Image 1

Ook in onze werkplaats

Onderhoud nodig aan uw auto? Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen in onze werkplaats!

Bekijk gehele werkplaats
next.svg
back.svg