loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Terug naar overzicht

Onderhoud en reparatie

U wilt een Volkswagen in topvorm. Of hij nu nieuw is of een paar jaar oud. Een auto waarop u kunt vertrouwen. Altijd en overal. Regelmatig onderhoud aan uw Volkswagen laten uitvoeren zorgt ervoor dat uw auto veilig en betrouwbaar is en blijft. Bij automobielbedrijf de Bruijn B.V is uw auto in de beste handen.

 

Wij bieden uiteraard origineel fabrieksonderhoud, kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende originele Volkswagen-onderdelen. Een volgens fabrieksvoorschrift onderhouden auto levert u lagere kosten op en een hogere restwaarde. Bovendien behoudt u daarmee de fabrieksgarantie.

Uw voordelen van onderhoud bij Automobielbedrijf de Bruijn

• Volkswagen vakmensen;
• Originele Volkswagen-onderdelen;
• Twee jaar garantie op reparaties;
• Lage onderhoudsprijzen voor oudere Volkswagen modellen;
• Gratis mobiliteitsgarantie bij onderhoud;
• Gratis APK bij onderhoud;
• Gratis zomer- en wintercheck;
• Gratis aircocheck;
• Behoud van garantie.

Long Life onderhoud

Dankzij moderne technieken is er veel minder vaak onderhoud nodig. Uw Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval geeft zelf aan wanneer onderhoud nodig is. De boordcomputer herinnert u automatisch op het juiste tijdstip aan de volgende onderhoudsservice.

Verlengde intervallen

Bijna alle Volkswagen modellen rijden standaard op verlengde onderhoudsintervallen. Op basis van uw rijgedrag bepaalt de boordcomputer het onderhoudsmoment. Bij gunstig rijgedrag is dat bij maximaal 30.000 kilometer of twee jaar (welke van de twee het eerst bereikt wordt). Afhankelijk van kilometerstand en leeftijd van de auto of van de geconstateerde slijtage worden onderdelen vervangen en vloeistoffen ververst. Zo’n Long Life onderhoudsservice bestaat uit een olieservice en een inspectieservice. En is anders dan een traditionele grote beurt omdat uw auto er opnieuw tot 30.000 kilometer of tot twee jaar tegenaan moet kunnen.

Een aantal modellen kent een afwijkend onderhoudsinterval:
Onderhoud voor de Golf VII, Golf Sportsvan en Golf Variant
Een onderhoudsservice voor dit model bestaat uit 2 elementen: een olieservice en een inspectieservice. Uw boordcomputer geeft een melding wanneer u welke service kunt verwachten. De inspectieservice voor de Golf dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km. De olieservice dient bij maximaal 2 jaar of 30.000 km uitgevoerd te worden, afhankelijk van gebruik en rijstijl.

Onderhoud voor up!, Lupo, Fox en voor modellen van 2001 of ouder
Deze modellen rijden op vaste onderhoudsintervallen. Hierbij vindt het onderhoud elke 15.000 km of elk jaar (indien er nog geen 15.000 km gereden is) plaats. U wisselt om de 15.000 km of 1 jaar een kleine onderhoudsservice af met een grote onderhoudsservice. Indien gewenst kan automobielbedrijf de Bruijn B.V een Volkswagen met verlengd onderhoudsinterval ook omzetten naar een vast interval van 15.000 km of 1 jaar

Onderhoud voor de e-up!

De e-up! is een volledige elektrische auto, hierdoor bestaat een onderhoudsservice alleen uit een inspectieservice en geen olieservice. De inspectieservice voor de e-up! dient voor het eerst na 2 jaar of maximaal 30.000 km uitgevoerd te worden, daarna elk jaar of 30.000 km

Content Image 1

Ook in onze werkplaats

Onderhoud nodig aan uw auto? Bekijk hier wat wij voor u kunnen betekenen in onze werkplaats!

Bekijk gehele werkplaats
next.svg
back.svg