Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

erkend-duurzaamDuurzaam met de Bruijn. Wie anders?

Automobielbedrijf de Bruijn is een duurzaam autobedrijf. Vandaar dat we het certificaat Erkend Duurzaam mogen voeren en daar zijn we trots op. Wij beschouwen het namelijk als onze plicht om duurzaam om te gaan met ons bedrijf en onze omgeving. Of het nu gaat om milieu, energie, medewerkers of sponsoring, op al deze terreinen nemen wij onze verantwoordelijkheid.

Het certificaat Erkend Duurzaam wordt door BOVAG en is het bewijs dat Automobielbedrijf de Bruijn in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. De certificering is onderdeel van de BOVAG Duurzaam Ondernemen Scan en wordt getoetst door het onafhankelijke Auto Recycling Nederland (ARN). Het certificaat is een jaar lang geldig. Ieder jaar moet een bedrijf opnieuw bewijzen dat het voldoet aan de hoge eisen die gesteld worden aan certificering.

Energie

Een voorbeeld van duurzaamheid is de aangeschafte Led verlichting in de showroom (2012) en in de werkplaats (2015). Hierdoor hebben we ons energieverbruik drastisch kunnen verlagen. Ook onze klanten worden door ons geadviseerd in energie besparing. Zo wordt tijdens het verkoopgesprek brandstofverbruik aan de orde gebracht en adviseren we onze klanten energiezuinige banden en benadrukken we een juiste bandenspanning.

Afval

In een autobedrijf is sprake van een grote en diverse afvalstroom. Middels een contract met een gecertificeerde afvalverwerker, verzekeren wij ons ervan dat het afval goed wordt gescheiden en verantwoord wordt verwerkt. Zo dragen wij ons steentje bij aan een milieu vriendelijkere wereld.

Maatschappelijk betrokken

Automobielbedrijf de Bruijn is een bedrijf dat midden in de samenleving staat. Deze betrokkenheid uit zich onder andere in het sponsoren van vele lokale activiteiten, zoals verenigingen, stichtingen en organisaties. Zo sponsoren wij al jaren de Voedselbank in de kosten van hun bedrijfswagen. Daarnaast stellen wij geregeld auto’s ter beschikking voor diverse activiteiten. Ook zijn er contacten met Gemiva, waardoor mensen met een verstandelijke beperking een mooie tijdsbesteding hebben middels allerlei kleine werkzaamheden.

Producten

Met de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda weten we ons omringd door duurzame fabrikanten met duurzame modellen en productieprocessen. Daardoor zijn we in staat om duurzame mobiliteit aan te bieden aan onze klanten. Er is dan ook veel vraag naar onze milieuvriendelijke modellen met een lagere CO2 uitstoot en lager brandstofverbruik. Ook zo proberen wij bij te dragen aan een schonere leefomgeving.

Neem gemakkelijk contact met ons op via het contactformulier.

Ga naar de contactpagina