Winterbanden voor uw auto

❄ Maximale grip in winterse omstandigheden

❄ Altijd banden van hoge kwaliteit

❄ Sla uw zomerbanden op in ons bandenhotel

Veiligheid en grip in de meest barre omstandigheden.

Sneeuw, gladheid en kou – de banden hebben nogal wat te verduren in de winter. Om zeker te zijn van een veilige rit zijn winterbanden onmisbaar.
Ze verbeteren de grip op de weg en verkorten de remweg, waardoor u zorgeloos op pad kunt.

De remafstand uitgelegd

Als u een noodstop moet maken, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk stilstaan. Daarom moeten de remmen en banden altijd in topconditie zijn. Hiermee verkort u de remweg aanzienlijk. Koude en natte weersomstandigheden zorgen er voor dat de banden in de winter andere capaciteiten moeten hebben dan bij warm, zomers weer. Daarom kun u in de winter het beste voor winterbanden kiezen. Deze voeren het water beter af en en hebben meer grip als het koud is. Dit scheelt al snel enkele meters, wat precies het verschil kan maken in een noodsituatie. (klik op de afbeelding voor het verschil bij 60 km/h)

Nieuwe winterbanden

Bij ons  bent u aan het juiste adres voor nieuwe winterbanden voor uw huidige winterbanden set en natuurlijk ook voor een nieuwe complete set kunnen wij u van dienst zijn. Een complete set kunt u eenvoudig bestellen in de webshop en bij ons laten monteren. Voor losse banden kunt u ons het beste even een email sturen met de bandenmaat en eventueel een voorkeur van een merk. Wij maken dan een passende aanbieding voor u

Sneeuwkettingen

Met de Volkswagen sneeuwkettingen ervaart u betere grip op sneeuw en ijs. Deze sneeuwkettingen zijn voorzien van een speciaal systeem, waarmee de spanning volledig automatisch geregeld wordt.De ketting wordt gecentraliseerd tijdens het rijden, waardoor handmatige naspanning niet nodig is.

Klaar voor de winter met de bandenwissel.

Staat de winter voor de deur? Dan is het tijd om de zomerbanden om te wisselen voor de winterbanden.

Als de temperaturen onder de 7 graden komen, is het verstandig je zomerbanden om te wisselen voor winterbanden.
Daarom adviseren we om van april tot september op zomerbanden te rijden..

De genoemde prijzen zijn inclusief BTW. De acties zijn geldig t/m 31-12-2020 en zolang de voorraad strekt